Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след успеха с

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след успеха с
Коментари Харесай

Душан Керкез: С течение на мача ставахме все по-уверени

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след триумфа с 1:0 против ЦСКА в първия полуфинален мач сред двата отбора на националния стадион. Керкез сложи преди всичко тази победа в кариерата си като треньор на " канарчетата ".

" Голяма победа, нашата цел беше да си тръгнем с добър резултат. В нашия дом, нашия стадион и с нашите почитатели, ще бъдем доста мощни. Днес спечелихме, само че това не трансформира доста нещата. Ще би трябвало да играем добре и в реванша "

" Сякаш започнахме мача, не тъкмо със боязън, само че тук имахме своя почит. Беше обикновено да сме нервни първоначално, само че ставахме все по-уверени. В почивката дадох повече кураж на футболистите, споделих им, че ще имаме своите шансове да вкараме. ЦСКА е доста мощен тим, приветствам техния треньор, те дадоха всичко от себе си. Искам да кажа едно огромно благодаря на нашите почитатели, които пристигнаха тук, в същото време, да ни поддържат "

" Секулич към момента не е подготвен да стартира от първата минута, стартираме с Брахими, тъй като той обезпечава повече придвижване. Днес той свърши страхотна работа, удовлетворен съм от представянето им "

" Хората би трябвало да разбертат, че и преди зимната пауза играхме мощно, по-късно настъпиха някои промени и трябваше да се нагодим. Сигурен съм, че ще станем и по-силни. Беше належащо време да свикнем с условията и измененията, травмата на Георги Николов също наложи тези рокади. Играта в отбрана, несъмнено, е доста значима "

" Разбира се, в случай че спечелиш първия мач, това е добре. Може да се порадваме малко, само че имаме значим мач в неделя. До първи май имаме време да сме още по-готови за реванша. ЦСКА ще пристигна подготвен да ни победи и ние би трябвало да покажем високо равнище "

" Може би преди всичко, тъй като в този момент завоювах против един от топ тимовете в страната. Това е хубаво, само че тази наслада ще се загуби, в случай че не се класираме на край "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР